Alla inlägg under mars 2011

Av Sihena - 11 mars 2011 15:38

hejsan hallåja. är helt trött och sliten, jobbig skoldag faktiskt. Men funkade ändå!  (y) Gympan var ändå grymmast, vi ska lix fixa ihop ett program, jag, sara, renim, ajla & amina är i en grupp. hahah vi har med en sak som e fett häftig, när jag får bilderna av ajla så kan ni få dom! Ska snart sticka och fixa mig, sedan ska jag ut med friendsen, ska äta thai mat & bara ta det lungt. Ska dra nu, ha det fint! :*

  Julshow 2010.


På bilden : Min syster & hennes grupp på konståkningen.

Fotograf : jag! xd

Av Sihena - 10 mars 2011 21:42

tjenixen, glömde berätta om att vi fick "undersöka" och skära i ett grishjärta, eller igentligen oxhjärta.. eller jag vet inte exakt vad det var, för först sa vår lärare gris, sedan ox. så jag vet inte riktigt. hahah vi var runt 10 personer i våran grupp.. och ingen vågade röra den, tillsist var det bara 3 personer kvar, jag, william & filip r. hahah fast filip stack efter ett tag. hahah vi skulle typ hitta kammaren & olika saker i hjärtat, den stank fett mke, men det var "intressant" haha, jag lekte keshe doktor där, välkommen till operationssalen miss oxhjärta. skoja. xd

nejmen, jao. det var nog det enda jag hade och berätta. Ska fortsätta plugga nu. ha det fint! :)

 

en fett gammal bild. lägg märket till att bilden blev fett konstig, haha kolla mitt ben (?!) den e typ heeeelt sne ? fast va nte oroliga jag kmr från jorden ;)

haha nejmen, jag vet nte vrf det blev så!


Bilden är tagen vid konsthuset i landskona på landskrona karnevalen med renara, corre, amanda, terese & bettina. just vid det tillfället! :)

Av Sihena - 10 mars 2011 17:59

hallåja! hur är det med er idag? själv är det super fint, bara lite halv trött.. och ledsen, åt den sista biten av prinsess tårtan idag efter skolan :( fast har ätit så min mage håller på o spricka i 2 dagar. hahah ingen annan gillar tårta i min family. sjukt eller hur? iallafall.. onödig information visst? menmen. ska iaf snabt gå snabbt o plugga engelska, eller igentlgen nte snabbt, kommer ta mig minsta 3 timmar. anyway, imorgon ska jag, shkurte & flera ut o äta i stockholm, hahaha. kommer inte ihåg vilka "flera" det var men ni får väl reda på det imorgon, eller jo renim & sara var två andra. sen var det några mer också.. iaf. alltsåååå?

vart kommer mina läsare ifrån? jag menar allvar nu. jag fick 35 läsare igår. hahah kändes mycket för mig, för den här månaden får jag runt 20 läsare, o de mesta jag har fått är 180 läsare. men ändå. känns lite läskigt och stalki-gt, ut när folk jag nte känner följer mitt liv i text & bild? :s anyway, orkar inte skriva långa inlägg även fast det här var det, men ska nu dra.

 

Av Sihena - 10 mars 2011 15:43

tjenixen på er alla. Kommer med lite goda nyheter.. (för mig) jag vann nämligen en till tääävling WOOOOHO :D och än så länge så är de det bästa priset jag har vunnit, ni får veta det när den kmr hem :D

iaf, fick lite nya kommentarer som jag såg nu, så tänkte svara på dom! :)

föresten, sökte upp era ip och märkte att någon kommer från åstorp & lund, undrar hur ni har hittat hit, hade varit kul & veta :D


iaf..


stina

Onsdag 9 mars 19:47

har du tagit bilden? :oo fett snygg iaf.
vill nte va sån som härmar men kan du inte visa i ett inlägg hur du fotar dt? riktigt härligt fan ;ooo



81.234.196.178



Mannen i din brevlåda

Onsdag 9 mars 19:32

Du behöver väl fan inte sminka dig, vad är du 10 år eller?


 213.114.13.100



svar till stina - Hejsan söte, ja det är jag som har tagit bilderna. Man tackar :) hehe nej det är lungt, ja jag kan visa hur jag tar bilder snart när jag orkar! :) Ha det fint!


svar till "mannen i din brevlåda" - näämen hejsan, för det första låter du fett "otrevlig" och kaxig, känner igentligen inte dig så ska inte dömma. Och jag fyller 15 om ngn vecka/månader så 10 är jag verkligen inte! Och jag överdriver inte med smink heller, det jag tar är mascara o lite sån rough på kinderna. Så nu vet jag inte vad

det är du menar med "du behöver fan inte sminka dig" ? så kan inte riktigt svara på din fråga eller vad det nu är du vill med din kommentar. Iaf, hoppas du får en fin dag i Lund!

Av Sihena - 9 mars 2011 18:50

Nu har jag äntligen fixat bilderna, vissa är redigerade, och andra inte.

Men det enda jag ändrade var färgnyansen. Så jag har inte ändrat deras

hud eller något med orenigheter, dom har fantastisk fin hud faktiskt!

Bilderna är tagna med Nikon D90, och vi använde samma objektiv hela tiden.

                                                       

Visst är båda sjukt fina!

"Modeller" - Heidi & Margarita

Fotograf - Sihena (jag)

 vi orkade inte copyrighta bilderna, men bara för de betyder de inte att ni får ta dom? frååååga först, eller ett bättre tips! - Ta egna bilder

.. Hoppas ni förstår vad vi menar. Ha det fint.

Av Sihena - 9 mars 2011 18:00

Hejsan svejsan, dagen har varit ganska chill (alltså igentligen hatar jag ordet chill för det låter så... chilli haha skoja, mn det låter skit fult, fast fick inget annat ord i skallen) .. iaf, har träffat heidi idag. alltså hon e lite väck, hon tycker jag e asrolig. hahah? kanske är roligare med vissa folk än med andra? kanske how know.. haha vad leker jag att jag kan engelska. iaf. har precis fotograferat "mina" modeller som reklamerar mina kläder som jag ska sälja på min webbshop. hahah skoja, men ja. Alltså jag loooovar dom liknar äkta modeller på dom flesta bilderna! Helt grymt! Och jag kände inte för att vara med, så jag fotograferade dom iaf, känner att jag vill jobba vidare med det för det är grymt kul! Ska fråga pappa om jag får gå på någon kurs, hade varit spännande faktiskt och lära sig flera grymma saker! Fast ska gå på en grym kurs då såklart, jag menar.. jag har sett bilder från när olika vänner har varit på kurser och det är redan sånna bilder jag kan ta, så antigen en högre kurs eller en bättre kurs (alltså annat ställe) ja.. tror inte ni bryr er, men läs inte då! ;)

nejmne, ska fixa bilderna nu, så kanske jag lägger upp någon här! Ha det vackååårt! :D

 

haha en snabb bild jag tog innan jag fottade flickorna.

OCCCCH jag har inte "bakslick" hahah det ser verkligen ut som det, men jag

har en liten lugg som sticker fram och den kom i mitt öga så jag tog bak allting. såååååå, ja hr ni märkt mina två fina glasögon? :D

.

Av Sihena - 9 mars 2011 16:12

trött så orkar nte skriva nu, får se om jag pallar ikväll

ha det gött!

Av Sihena - 8 mars 2011 16:13

hallåja, idag stack jag till skolan runt 10, eftersom jag var hos tandläkaren, har precis bytat tandläkare så fick dra till den nya och kolla så dom får "information" om mina tänder. HAHA eller vad man nu ska säga(?) iaf, sedan direkt när jag kom till skolan så stank det ngt, sen satte vi oss ner vid fiket & sen började de lukta ännu mer, och de va ngn som hade släppt en stinkbomb, och tro mig eller ej, men den luktade hela dagen, fyfan vad äckligt. okej ska nte leka förvånad det är typ 9329478329748937247 gången ngn släpper stinkbomb i vår skola, en gång fick dom ut alla från aulan HAHA för de luktade skit äckligt. iaf, sen i slutet så skulle några tjejer i vår klass gå på en kurs -DISA.

jag lekte intresserad, men igentligen  va det nte alls kul.. kanske blir roligare i fortsättningen? Hoppas det :D

iaf, kom precis hem. ska strax fixa tacos och äta (nej smörja in mitt hår med det?) hahah skämta för er som nte fattade. iaf, ska även vänta in lite gäster strax. Ha det fint kära kvinnor på kvinnodagen. HAHA kvinnor ? 

nej jag skoja, tänk det är ngn kvinna som läser den här bloggen, nej men.. iaf, nu ska jag dra och ni får ändå ha en fin kvinnodag eller tjejdag, eller what ever, kalla det vad ni vill.

         


Blus - lindex

underlinne -hm

byxor - new yorker

kofta - gina

halsband - tror det var ifrån lindex


halsduken vet jag dessvärre inte vart den är ifrån.. :D

ursäkta till er som inte gillar "att visa magen bilder" men skulle visa mina byxor hur de ser ut där uppe, och man visar mer än de när man går runt med bikini på sommaren?, så det är inte så att jag visar ngt. BARA FÖR ER SOM BRYR ER!


'

Quotes

Presentation


HALLÅ DÄRRRRRRRRRRRRRR OCH VÄLKOMMNA TILL DEN HÄR VÄLDIGT INTRESSANTA BLÖGG!

-

Fråga mig

35 besvarade frågor

Omröstning

vad behöver jag mer på min blogg?
 fler bilder
 fler inlägg
 fixa hiss/diss
 din dagens outfit
 ingenting, allt är jätte bra. :*

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Länkar

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

RSS

Bästa webbutiken- Calli.se

 

Beccas Design

d

free counters

cocoo

.

Blogkeen

sihenaz

Ovido - Quiz & Flashcards