Alla inlägg den 23 mars 2011

Av Sihena - 23 mars 2011 19:16

anonym

Onsdag 23 mars

ohh, jag älskar dina outfits! Helt sjukt fina, vart får du din inspiration ifrån? Eller har du kanske egna kombinationer? Ha det bra!

Fortsätt bloggningen så som du gör, du är grym!


sv: ohh tackar så mycket, blev sjukt glad! Jag blandar igentligen allt från gammalt & nytt (menar då vintage & "nytt" mode ifall ni förstår vad jag menar?) Har rätt stor garderob här, men anväder låångt ifrån allting, eftersom jag inte gillar att se ut som alla andra, även fast man kanske har den förebilden på mig? Men försöker "sticka ut" lite med bl.a lite ovanliga accesoarer, eller kanske något plagg ingen i vår skola har. Och min insperation får jag från massa olika modebloggar/tidningar som jag läser, och därefter blandar lite hit & dit efter det som passar. Jag överdriver helst inte, och med det menar jag ex. En rutig & färgglad tröja med svart/vita leggings med ett annorlunda mönster. eller iförsig, det kanske ingen gör, men ändå! Eller

det hade ju passat på vissa, men inte på mig! Så mitt svar, så jag försökt komma fram till är nog att jag blandar ihop allting till en snygg outfit, även fast ibland jag inte orkar bry mig så mycket så jag bara slänger på mig något (ex. som idag, kunde inte bestämma mig, så tog en blus jag inte tagit på mig på ett tag) aja, det här blev ett j*vligt långt svar. Men nu måste jag veeerkligen dra, pusshej


någon vecka jag fotade den här bilden faktiskt. :) 

Av Sihena - 23 mars 2011 18:54

hejsan! skola o sånt idag, vilket var helt okej! Eller för det mesta roligt faktiskt! Var super skönt väder, eller vad tycker ni?

Här i landskrona var det iaf super varmt, jag, ellinor, shkurte, ajla &emma gick ut o spelade lite på rasten. Vilket var kul faktiskt, hehe.. var ett fint tag sen jag spelade boll (fotboll, plankan &vollyboll), onsdagsarbete idag ju, o det är som elevens val, och första tog mig minst typ 10 minuter för att hitta ett pass.. alla salar var upptagna, men tillsist hittade jag ett i N5, där han vikarien är där, han är faktiskt redigt schysst. :) iaf, har prov imorgon, så måste rusa o plugga! ha det finast! :)

klicka på bilderna, för att få större bild

       

Jeans

blus

linne

solglasögon (hade de bara ute, faktiskt ) B-|

stumpor 3:)


allt är från hm, förutom strumporna, ofc. HAHA. (?)


'

Quotes

Presentation


HALLÅ DÄRRRRRRRRRRRRRR OCH VÄLKOMMNA TILL DEN HÄR VÄLDIGT INTRESSANTA BLÖGG!

-

Fråga mig

35 besvarade frågor

Omröstning

vad behöver jag mer på min blogg?
 fler bilder
 fler inlägg
 fixa hiss/diss
 din dagens outfit
 ingenting, allt är jätte bra. :*

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Länkar

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

RSS

Bästa webbutiken- Calli.se

 

Beccas Design

d

free counters

cocoo

.

Blogkeen

sihenaz

Ovido - Quiz & Flashcards