Alla inlägg under mars 2011

Av Sihena - 14 mars 2011 17:43

yeah, titta vad jag fick hem idag? Den som gissar rätt får en bra rabatt på en grym affär. Jag avslöjar när jag fått rätt svar, om jag d.v.s inte lägger upp det tidigare.. ;)

  Hade ni varit smarta, så hade ni kollat på hur många frimärken det finns, alltså desto fler, desto mer väger det :'D

Av Sihena - 14 mars 2011 12:09

tjena, sitter i datasalen, tar det lungt & har fett ont i magen. Sitter här med sama och vi ska snart äta. Ingen annan sitter här just nu, så vi är här själv. eller jo nu kom en blond 9'a in. xd

iaf, peters musik är på, vilket är sjukt kasst. aja, ska snart gå. Orkar inte sitta i datorsalen, eller igentligen det är kul men vi ska strax äta ju. Även fast jag e fett mätt.. vi gjorde skit god mat på hemkunskapen. AJA -.-

Ska kolla vidare nu, heeeejdå! :

Av Sihena - 13 mars 2011 20:06

hejsan svejsan, skiiit sö dag alltså -.-

först så förberädde jag mig för att åka iväg till malmö. men det blev aldrig av för syster kom hem och det fanne ett ben vid axlen som stog ut heeelt, alltså det var nyckelbenet för er som ville veta.. ;)

iaf, så vi gick till landskrona lasarettet, men dom sa att vi skulle skicka henne direkt till lund. och det tog en evighet att komma fram, det var asmycket trafikolyckor. När vi var ungefär 1km ifrån lund så var det 2 olycker efter varandra.. först var det en med 2 lastbilar (tror jag) sedan bara ungefär 100/300 meter därifrån var det en annan med 2 bilar. heelt synd för dom. Och det var 3 jobbiga typer i kön (ni vet när det tar stopp i vägen så står alla i kö?) ja, först var det en röd bil som stannade från ingenstan och körde inte, och som tur så stog vi på den högra sidan (finns ju 2-3 på motoväg) så vi & alla andra körde om honom, sen fanns det en grå volvo som hela tiden "zzzz" sicksak xd typ han körde där det inte var tillåtet, sedan körde han in på vägen igen, sen ut igen, sen in, sen ut, sen in, o.s.v sedan fanns det en annan med ett häst"bagage" som också va fett jobbig. iaf, och tack vare trafikolyckorna så tog det evigheter inne på lunds sjukhus eftersom dom skulle ta dom från trafikolyckorna först. Hoppas dom mår bra iaf! :') Men sjukt jobbig var där ungefär 5 timmar i think? om inte mer. Men jag gick runder där lite. Först med mamma så körde jag henne ända till stan och så, fast det var stängt, eftersom det är söndag. Sedan lämnade jag mamma för hon orkade inte mer, sen åt jag mat & gick sedan andra hållet själv och så. Träffade en sjuukt snäll person (orkar nte berätta vår "historia" hehe) men hon vr super snäll! Sedan gick jag tillbaka, sn gick jag in på pressbyrån och köpte lite fika och mat & godis till pappa & ita. Sedan lämnade jag de till dom, sen gick jag ner till bilen igen för jag kom på att vår biljett hade gått ut så jag gick och köpte ny biljett.. och sånt. Så jag hade ändå lite halv trevligt så jag satt inte bara inne hela tiden. aja, sedan när vi äntligen var färdiga så gick vi in o åt haaamburgare. mums. även fast jag nte var sååå hungrig. aja, fyfan vad jag längtar till nästa sööööndag. Ska dra nu, ha det fint!

 

var inte berädd på den här bilden. SÅ ni vet. :'D

Av Sihena - 12 mars 2011 19:57

Inte den bäästa låten, men dom bästa artisterna tillsammans - yeah, helt grymt!

Av Sihena - 12 mars 2011 19:01

Hallåja! Idag skulle vi till hbg & gå o bada med mina kusiner. Fast när vi kom dit så skulle dom stänga 1 timme efter, så de va lönt. iaf, så jag & min syster stack till väla ist, hittade ingenting speciellt så vi slösade pengarna på mat och fika ist. gott.

Hade på mig mina halv skinn & halv svarta byxor & en blus, sedan en röd kofta med volanger,  & vita converse, kanske kommer bild sen om jag orkar.

Ett till tips till er "converse älskare".. inne på väla centrum på team sportia kostar converse bara 499 kr.. fett billigt! Tänkte köpa till min bror ett par mörkblåa, men hade inte 500 kr kvar, hade lite mindre. Men mitt kort fylls på om ca 1 vecka igen så. Fast han kammade hem en vinröd lyle and scott tröja ist. Fast asså inte från mig xd från pappa :D Men jag tror den lila han har är finare. eller jag vet inte, båda!

iaf, ska snart skala min clementin som jag ahr vid mig, men vågar nte öppna hahah, skalet e skit hårt o jag hatar o öppna då. För jag blir blind (skoja, men får sån "saft" i ögat, vilket svider)


aja, ha en fin lördags eftermiddag/kväll! :')


Av Sihena - 12 mars 2011 12:34

hallåja! Tänkte snabbt lägga ut gårdagens outfit för jag märkte att jag hade lagt in bilderna nyss.. hade inte exakt det här när jag va i skolan, men ändå.      Kavaj - ONLY

Blus - Bikbok

Skinnbyxor - New yorker

Halsband - Lindex



- alltså jag ääälskar mina skinnbyxor. Kärlek vid första ögonkastet. eller?

-JOOOO, HEEELT KLART!

hehe märkte nyss det brännmärket jag har påmin hand, fick det för ungefär 1 - 1,5-2 år sen, när jag skulle göra potatismos, fyfan vad ont det gjorde. OOCH jag har kvar märket? sjukt.

Av Sihena - 12 mars 2011 11:57

Flera av er kanske redan vet det här, men jag har hittat en hemsida som har riiiiktigt billiga saker! ex. converse kostar 400 & ordinarie är 699. så det är riktigt billigt! Dom har även andra fina & billiga saker. Hemsidan/affären heter Lager 157.

Kom direkt till conversen här : converse


cheeeecka nu.


NUUUUU SA JAG! ;)


  Min syster & jag.. :)

jao

Av Sihena - 11 mars 2011 23:40

hejsan svejsan, som sagt.. dagen har gått grymt bra i skolan. ff bäst i gympan, vi i vår grupp fixade en fett häftig sak ( vet nte om jag har sagt det förr.. men orkar nte kolla nu? ) iaaf, har bild på det & den slänger jag in senare. Iaf, sen en stund efter skolan så stack vi då ut och skulle äta thai mat. jag & några tjejer, först möttes jag & ajla, sen fortsatte vi till sara & devleta, sedan mot renim, men hon jävlen "skulle till malmö" HAHAH, sen kom shkurte, så stack vi in o åt, sen när vi hade ätit färdigt så kom linn, cajsa, ellinor, linnea, bea .. tror inte det var ngn annan, så vi orkade inte vänta där tills dom åt också så vi stack, sen stack vi hem till renim, fast vi gick ut senare, hahah sötaste lilla syster har hon!!!!! :o

heheh, först så när vi va ute så sa ngn "kom vi går till renim och är hemma hos henne lite" hahah sen går vi då upp.. och sen renim kallar in dom & dom bara " alltså nej det är lungt" sen va jag tvungen o utbrast "varför ljuger ni? vi skulle komma hit för att komma in" hahha, sen börja alla skratta, hehe.. aja roligare o vara med själv! Hela dagen har varit suuuuper. Har tyvärr inga bilder, även fast jag tog med kameran ut, hann aldrig fota, har bara 3 bilder på renim. men hon kmr slakta mig om jag lägger upp dom. x)

iaf, sen när jag kom hem så åt jag 2 sånna fett stora maränger från coop forum, hahha till sist blev det bara äckligt. men ändå gott (?)

iaf, hade då kusiner/släktingar här, såja!

nu ska jag dra, mina ögonlock är magnetiska och magnetiserar mot det andra locket så de bara stänger sig. haha skoja, men e fett trött. har varit en lång dag.

sprang precis o hämtade sladden så jag lägger upp bilden från idrotten nu.

  HAHAHAH min idrottslärare e ju grym på o fotta (?)

Jag tkr det här ser fett ut, hahaha kolla omg, haha :|

Iaf, i grönt - sara (står på hand)

rött- ajla (sitter där nere)

grått- jag (står på händer)

vitt- amina (sitter nere)

sama i mitten



'

Quotes

Presentation


HALLÅ DÄRRRRRRRRRRRRRR OCH VÄLKOMMNA TILL DEN HÄR VÄLDIGT INTRESSANTA BLÖGG!

-

Fråga mig

35 besvarade frågor

Omröstning

vad behöver jag mer på min blogg?
 fler bilder
 fler inlägg
 fixa hiss/diss
 din dagens outfit
 ingenting, allt är jätte bra. :*

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Länkar

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

RSS

Bästa webbutiken- Calli.se

 

Beccas Design

d

free counters

cocoo

.

Blogkeen

sihenaz

Ovido - Quiz & Flashcards