Alla inlägg den 29 april 2011

-

Av Sihena - 29 april 2011 20:30

God bless the parents who made me!

Av Sihena - 29 april 2011 18:53

haha fan vad fett! Jag har fått läsare från indien! GRYMT! :D

Tycker bara synd om dom som kollar min blogg som inte kan svenska :(

Vet någon, någon grym funktion där man kan översätta bloggen om man vill?

  WOOHO, I have got readers from other countries to. Guess if I am happy? :D

And i will soon get a function for you, so you can translate the text in my blog!


( HAHA i wish att min gramatik var bra? Fick dock översätta typ 2 ord, för visste inte hur dom stavades.. )

Av Sihena - 29 april 2011 18:32

*  Har du crosstrainer eller någon gymcykel hemma? Kör en kvart/tjugo minuter på den varje dag. (Eller så mycket du orkar) För mig blir det varannan/vartredje dag heh.. Men det är också bra :)

* Gör situps, plankan, armhävningar, rygglyft för att få lite slimmad look. Bestäm själv hur många du vill göra men kanske 10x3 om du inte är van att träna? Sen är det bara att bygga på

* Försök sluta ät godis.. Köp hem mangos! Så sjukt gott, och det kan du ta istället när du är lite sötsugen. (Självklart måste man ha choklad ibland det vet jag också men försök dra ner lite heh..)

* Ut och powerwalka! Sätt på din favoritlåt på ipoden, sätt på dig några sköna kläder och ut och gå snabbt! Det rensar tankarna, gör så att du känner dig "friskare" plus att det tränar kroppen samtidigt ;)

* RUMPÖVNINGAR!!!



(KKKOPIERAD FRÅN EN GRYM BLOOOGGISH)

 

Av Sihena - 29 april 2011 17:16

Alltså jag dör av flabb, när folk skriver ett inlägg på sin blogg.. och frågar vilken dag det är? HAHAH. Alltså det är sant. Det finns ju funktioner på datorn & samt kan man se det när man skriver ett inlägg :o hahah. så sött ju.



Föresten, jag har vunnit en riktigt grym tävling! Det jag vann var en parfym & ett armband som var riktigt fint! :'D Tjejen som har ordnat tävlingen är så himla gullig, så hon förkänar en länk iaf. Klicka HÄÄÄÄÄÄÄÄR för att komma till hennes gulliga blogg!



Praodagen:

Jo, dagen idag har varit så himla slitsam & jobbig. Idag fick vi göra så mycket mackor, haha, och fick kasta kartonger, har fått så jävla många sår på min arm så det inte är sant. haha sedan fick jag hoppa inne i en "container" för att få ner kartongerna, hahah det kändes skit konstigt, men det var samtidigt "kul" haha. Sedan vi gjort andra caffe uppgifter. Jag råkade servera en caffe till fel person idag, hahah, så han som igentligen skulle ha den, viftade rkt mke med händerna och kallade på mig, samtidigt som jag skulle ge den till ngn annan. haha fan vad pinsamt, men jag bad om förlåtelse ändå. xd

btw, har riktigt ont i min mage nu, har druckit 3 islatte. SÅ JÄÄÄÄÄKLA GODA!!! Det var många som kom till e-house idag. Kom några jag kände också, såsom.. Hanna, anela, heidi, cornelia, terese, amanda, ita.

Fick jobba en timme/ 1½ timme själv idag, men det gick helt ok! För Dz skulle öva inför en tävling imorgon, så hon gick tidigare. Men Malin var så jääääkla schysst så det gjorde inte mig någonting alls! 


Köpt idag:

Mamma & pappa var typ i Lund idag (tror jag?) så dom köpte en riktigt fin virkad sjal till mig & 3 par örhängen! Sjalen var FEEETT fin, älskar den! Sjukt snygg!


Nej men nu måste jag dra, känns som om det här inlägg blev riktigt långt! :/

(hoppas det inte finns några stavfel, eftersom jag skrev rätt snabbt idag)

 

'

Quotes

Presentation


HALLÅ DÄRRRRRRRRRRRRRR OCH VÄLKOMMNA TILL DEN HÄR VÄLDIGT INTRESSANTA BLÖGG!

-

Fråga mig

35 besvarade frågor

Omröstning

vad behöver jag mer på min blogg?
 fler bilder
 fler inlägg
 fixa hiss/diss
 din dagens outfit
 ingenting, allt är jätte bra. :*

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Länkar

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

RSS

Bästa webbutiken- Calli.se

 

Beccas Design

d

free counters

cocoo

.

Blogkeen

sihenaz

Ovido - Quiz & Flashcards