Alla inlägg den 27 april 2011

Av Sihena - 27 april 2011 19:47

tjenix, kollar nu på tv. Självaste favorit programet såklart - 2½men.

Märkte att ni som röstat på omröstningen ville ha fler inlägg, samt dagens outfit. Men eftersom vi inte har någon skola, utan prao nu och vi att vi får kläder av praoplatsen, så tar jag inte på mig ngt "speciellt" eftersom jag ändå bytar om när jag kommer dit, har alltid bara ett linne & tjocktröja. Men efter det, så kommer mina outfits upp oftare! Det lovar jag!  Men nu tog jag på mig ett riktigt sött plagg eftersom jag var ute innan! :)

         btw, jag har blivit brun! Eller iaf brunare än innan! Har fått en tydlig linje!

SOO HAPPY!

Av Sihena - 27 april 2011 16:47

 Hejsan svejsan, fick sluta tidigare från jobbet idag. Slutar igentligen 4, men vi fick gå redan 2. Eftersom vi hade gjort allt bra & snabbt, så vi var färdiga tidigt. :)

Idag,  gjorde vi inte så himla mycket. Mest lägga in disken, torka, tvätta bord (vilket vi igentligen endast gjorde 1 gång) och göra mackor. Annars finns det inget annat o göra, eller jo! Gå o köpa mjölk. haha. Våran handledare hade glömt beställa mjölk, så jag & dz går varje dag till CG och köper mjölk, idag köpte vi runt 30 liter mjölk. haha känns ju skämmig.. haha det kom fram en man till oss när vi va där och han bara "jasså? Är ni så törstiga?" hahah. och dz's påse höll på o gå isönder framför CG så vi fick "panik" haha, tänk så skämmigt om 12 liter mjölk rinner ut på gatan.. (vi höll ju bara 12 liter var andra gången,)

iaf, vi gjorde våra egna mackor idag också. Den här gången tog vi kesella ist för smör. Men fyyy vad äckligt det var. Alltså det var ingen bra blandning mellan kesella & ost.. och sedan varma mackan. fyfan. Men anyway, sedan stack jag till konditoriet & köpte prinsess bakelser till hela familjen, sedan stack jag till stugan, men dom va inte där, så jag stack hem igen! Sedan kom dom efter typ 5 minuter! Dom hade föresten köpt en ny jacka till mig :')

Nej, nu ska jag gå & göra cappucino och äta princess bakelsen. :'D



btw, ursäktar rkt mke att jag inte har svarat på dom nya kommentarerna. haha orkar inte just nu, men lovar att svara på dom, sedan godkänner jag dom, annars kommer jag inte veta vilka som jag har svarat på eller ej.. :/


 

'

Quotes

Presentation


HALLÅ DÄRRRRRRRRRRRRRR OCH VÄLKOMMNA TILL DEN HÄR VÄLDIGT INTRESSANTA BLÖGG!

-

Fråga mig

35 besvarade frågor

Omröstning

vad behöver jag mer på min blogg?
 fler bilder
 fler inlägg
 fixa hiss/diss
 din dagens outfit
 ingenting, allt är jätte bra. :*

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Länkar

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

RSS

Bästa webbutiken- Calli.se

 

Beccas Design

d

free counters

cocoo

.

Blogkeen

sihenaz

Ovido - Quiz & Flashcards