Alla inlägg under november 2011

Av Sihena - 18 november 2011 21:12



   

Av Sihena - 18 november 2011 21:00

 

hahah lol.


Btw, dagen idag har spenderats på att jag letade efter mina glasögon. Jag har ju berättat om lasern, right? Och jag har f*cking fortfarande ont, wazzzzzzaaaaaaaap?

Så letade jag på en massa random ställen, hittade en massa skit från kunskapstiderna, omfg så jävla kul vi hade, och söta berättelser jag skrev, och gulliga bilder och en jäkligt massa. Sen hittade jag också några diplom sen allé-tiden. Fick diplom både i 4an & 5an för att ha varit en bra kompis och jobbat bra i skolan. (btw, allé hade bara upp till klass 5) Satt iaf och läste igenom en massa papper, dokument och kollade på bilder. Jag är fett allvarlig när jag säger att jag lärde mig mer under det halvåret på kunskap, än 3 år som jag har lärt mig på vv. Vi läste om exogena och sånt första terminen i 6an, och vi har nte ens läst om det i vv? efterblivet.............

Även i spanska, i 6an pluggade vi på hur man ändrar verben beroende på vilken tidsform det är..och vad gör vi i vv? vi gör det nu, NUUUUUUUUUUUUUU, hallå vi går i 9an?! Men aja.

Av Sihena - 18 november 2011 20:44

 

dör av mig själv, helt ärligt.

Av Sihena - 17 november 2011 16:03

idag hade vi so-prov, och vi hade börjat med geografi för typ 1,5/2 veckor sen. Hallå kaningentingtillprovet. SÅ hela dagen igår spenderades till att plugga...och sova. Kom hem från skolan, åt mat och började plugga direkt i typ 2 timmar. Somnade sen, och sov tills klockan var typ 7. Sen vaknade jag och pluggade tills klockan var halv 10, sen somnade jag igen. Liiiite trött, kanske? 

Justdet, vi skulle göra våran festmåltid (flera rätters mat) i hemkunskapen idag också. Och sååååklart så insjuknar dz (hon jag skulle jobba med) .. men Cecilia sa att jag ändå skulle jobba själv men att hon skulle ta andra rätter till mig. Jag jobbade då själv, medans mina opponents var 3 stycken i sin grupp. Alexander, olle & max. Dessutom fick jag göra något jag aldrig testat göra förrut... och kladdkaka. Men det gick iaf bra, den var god och mina "gäster" som jag skulle bjuda. 6 stycken.. gillade det. wooho! Annars har det inte hänt så mke, om man inte räknar med dom miljontals skratten. Och att jag hängde med lollo hem, så vi gjorde något som lollo äääääälskar. Och sen allt annat roligt vi gjorde hahah.


haha, och igår fick jag ett sms från ad, och bara "siiiiihe alla tkr du ska vara lucia" .. haha dog lite där. Anmälde inte ens mig till det, hade failat med allt. -.-

 


btw, hur skönt är det inte och komma hem efter att precis stressat med provet (hade bara 35 min på oss, streeeeeeeeess) och sedan äta tulumba. ASGOTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT.



Av Sihena - 14 november 2011 14:12

Itta - jag får se vem det var som gillade min profilbild..?

*klickar in, och visar*

jag - fan vad ful bild.

itta - är det sant?

jag - ja jääääääävligt ful.

*itta nyper mig, har en dödande blick och var typ skit sur*

jag- haha palla att du tar åt dig? bebis

*itta går mot köket skrattande*

 

Av Sihena - 13 november 2011 14:28

Askallt ute nu alltså. .. vänta ska bara kolla när jag skrev sist. brb. (lol)

Okej, det var i onsdes, hänt en massa vet jag, men kommer inte ihåg ett skit från i torsdes & fredes, jahapp.

Igår hade iaf min syster tävling i Tyringe, som är typ 1/1,5 timme härifrån. Så alex sov hos oss, och dom somnade jäkligt snabbt både alex & itta när vi satt och kollade på film.  Hur som, så gick vi upp jäkligt tidigt igår och sen körde pappa dit. Itta kollade på listan, och hon skulle upp 10:a, så jag & pappa gick runt där lite, gick in i affärer & sen i en blomsteraffär för o köpa blommor till itta. Sen kom vi tillbaka och satt o åt mat i ett fikställe där, vilket vi faktiskt gjorde 3/4 gånger, och spelade också faktiskt (som vi förövrigt också gjorde på båten till tyskland, slösade alla mina pengar på ett bilspel *suck*) . Köpte en fett äcklig protein/energidricka som alex tyckte att jag blev helt hyper av efteråt. lol

Eftre ett tag så var det ittas tur och hon gjorde ett bra program tyckte jag, även fast jag inte har en enda susning om vilka hopp hon gjorde, eller jo axel. thihi. Därefter var det pristutdelning och itta kom på pallen, woooho, grattttis!

 ´Sen var vi kvar för att kolla på josefin & selma, skit grymma dom också! Vi var kvar i tyringe i 9-10 timmar, så hela dagen spenderades där. Det var kul iaf! Men jag var jäkligt trött, somnade halv sju... JA HALV SJU. o.O

Och strax ska vi till våra kusinerrrrrrrrr.

btw, jag hoppas att min dans börjar snaaart, dom har ställt in den 2 gånger nu, biaaaaaaaaaatch!

torsdagens v. Superfin tröja från bikbok och jeans från gt.

        


påtal om outfits, här är den från i fredes.

     

'

Quotes

Presentation


HALLÅ DÄRRRRRRRRRRRRRR OCH VÄLKOMMNA TILL DEN HÄR VÄLDIGT INTRESSANTA BLÖGG!

-

Fråga mig

35 besvarade frågor

Omröstning

vad behöver jag mer på min blogg?
 fler bilder
 fler inlägg
 fixa hiss/diss
 din dagens outfit
 ingenting, allt är jätte bra. :*

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29 30
<<< November 2011 >>>

Länkar

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

RSS

Bästa webbutiken- Calli.se

 

Beccas Design

d

free counters

cocoo

.

Blogkeen

sihenaz

Ovido - Quiz & Flashcards