Alla inlägg under februari 2012

Av Sihena - 11 februari 2012 17:45

.. den här tjejen har så jävla rätt. Ska inte förlänga det här inlägget med att berätta mer,

utan tycker att ni själva ska klicka er in och kolla.


KLICKA HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR.

 

-

Av Sihena - 11 februari 2012 16:42

 

Av Sihena - 11 februari 2012 15:15

Någon som undrade vart jag hade köpt min klocka. Och den fick jag faktiskt av min bror, han har köpt den någonstans i Malmö för runt tusenlappen. Men det är den fetaste klockan, kan försöka komma ihåg att fixa en bättre bild på den någon gång!

 

gammal bild.

    

Av Sihena - 10 februari 2012 23:25

Den här jävla länken förtjänar att dras isönder och gå igenom alla olika möjliga ingångar på den människan som har uppfunnit den jävla dåliga youtube knappen på bloggplatsen, SÄMST!

Så det funkar alltså inte att showa er, ni får ctrl, c:a och ctrl v:A

http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=k4D8HjC1W-s

Av Sihena - 8 februari 2012 19:45

Hej!

Min kära vän ringde innan och frågade hur jag mådde och sånt, snälla vänner man har som tänker på en! :)

Sen köpte jag också ett par nya riktigt häftiga byxor, knall oranga! Visste först inte om jag skulle ha de, antligen var dom piss fula, eller ashäftiga. Och bestämde mig för det andra alternativet, att köpa dom. Dessutom blir det riktigt färgglatt nu i vår. Så nu ligger de där i min garderob. Strax därefter stack jag med pappa och handlade lite gott som jag ska ha på nationella, ska sitta i ett rum i flera timmar, så lite fika skadar ju inte.


Kollade föresten runt på olika tumblr-bloggar, och hittade den här. Och då kom jag på att någon anonym hade frågat om jag kunde säga någonting som hade peppat till att gå ner i vikt och sluta äta flottig mat, och just då kunde jag tyvärr inte svara på det, så jag svarade aldrig. Men hittade den här bilden, hoppas den hjälper.. annars vet jag ju faktiskt inte! Tyckte faktiskt ändå att den ger en återblick, när man har den flottiga chipspåsen i handen. Varför inte äta ex. morötter med dipp ist, jag, personligen tycker det är jätte gott. Faktiskt godare än de äckliga chipsen! Men visst är det gott med chips ibland, mhehe.

 

Av Sihena - 8 februari 2012 16:26

Hejsan på er. Idag tog jag en liten ledig dag från skolan, för jag inte alls mådde bra. Stack till läkaren, och han sa att jag fick extrem hvuudvärk ifrån de volterna jag gjorde i skolan. Han sa att jag hade fått hjärnskakning, sen mätte han mitt blodtryck och sånt, och tydligen så hade jag lite högt blodtryck, man skulle ha 110 som 15 årig. Men jag hade 120. hahah, han var ju också lite konstig också , han bara " har du barn", (som om det hade någonting med volterna att göra') såklart har jag ju inte det, haha så jag sa nej. Sen berättade jag också att jag hade ramlat och voltat på idrotten, så frågde han varför jag voltade. HAHA, hur ska jag veta varför jag voltade?!?!?!?!?!??!?!?!?! Nej okej, lite krydd med frågetecken, hur som helst, nu ska jag dra och plugga shvedish. Nationella prov imorgon.

   

En gammal outfit från i fredes, tror jag. Blåa byxor med min vita skjorta som har nit-stjärnor på kagen.

Av Sihena - 7 februari 2012 19:24

   

häjsan. Hade bara tänkt berätta att vi gjorde vårt första nationella delprov i svenska idag. Gick bättre än förväntat. Trodde det skulle vara jätte svårt och sånt, men det var det inte! Var också jätte nervös eftersom jag hade misat de första sidorna när jag var sjuk, så jag fick först läsa igenom de igen. Sen har jag också fått en fråga för ett tag sedan, bara glömt svara, och h*n undrade hur många high heels jag har. Och det är faktiskt 3 par. Och alla tre par är i mocka, finns ingenting snyggare alltså! Ett par är beige med nitar på hälen, ett par svarta och ett par mörkblåa. Älskar alla tre par! De beiga är mina favvvvosar, men de är ca 15 cm höga. De andra två paren är bara 10. Så 10:orna är lättare att gå i. Menmen, övning ger färdighet.

HA DET NAJZZZZ.

'

Quotes

Presentation


HALLÅ DÄRRRRRRRRRRRRRR OCH VÄLKOMMNA TILL DEN HÄR VÄLDIGT INTRESSANTA BLÖGG!

-

Fråga mig

35 besvarade frågor

Omröstning

vad behöver jag mer på min blogg?
 fler bilder
 fler inlägg
 fixa hiss/diss
 din dagens outfit
 ingenting, allt är jätte bra. :*

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8
9
10 11 12
13
14 15
16
17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Länkar

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

RSS

Bästa webbutiken- Calli.se

 

Beccas Design

d

free counters

cocoo

.

Blogkeen

sihenaz

Ovido - Quiz & Flashcards