Alla inlägg den 2 februari 2012

Av Sihena - 2 februari 2012 21:46

Det räckte tydligen inte med att jag har pluggat KONSTANT i flera veckor nu, och inte haft tid att göra annat, och såklart så passar det med inget bättre än att avsluta den här veckan med att ha ett jävla kemi-prov. JIPPIIIII! ..eller?

Nä, riktigt så lät det ju inte. Har suttit hemma hela dagen idag (och de senaste dagarna) med boken i tät intill huvudet och läst igenom alla sidor hundra tals gånger. Det känns som om jag kan allting nu "innerst inne" men, jag har en fet känsla av att ifall Sebbe-booii frågar imorgon något så kommer jag inte kunna någonting. Speciellt om den jävla elektrolysens process och vilka atomer/joner/elektroner man ska använda och hur många, så jooooooooooooooooobbigt! Nä, nu ska jag gå och plugga lite till på spänningsserien, ha det fint!

inte så jätte roligt med skolan just nu. Ser fram emot alla nationella som påbörjas nästa vecka, och spanska&matte prov vi har på exakt samma dag (avslutningskap. eller vad man kan säga?) ohh.. I LOVE SCHOOOOOOOL!

(egentligen var vi ledsna på bilden eftersom det hade regnat, haha, men nu får den "beskriva" hur mycket vi älskar skolan!!!!)

 

Älskar den här skylten på våran Syv's dörr, hahaha. "Don't live - you might die"

 

Avslutar det hela med en bild på ZAYNISHHHHHH!

 

Av Sihena - 2 februari 2012 15:53

Dock är den uppvikt så det ser ut som ett linne där, men det är en lite längre klänning egentigen!

O färgen är så dödligt fin!

Av Sihena - 2 februari 2012 15:25

Enligt många så höll jag på och dö flera gånger idag, haha, men anser själv att jag bara haft lite otur. På idrotten blev jag tacklad av en kille i vår klass, och han typ hoppar över mig, så jag tappar känslen och ramlar ner och gör typ 4 volter och sen hoppar sara över mig för hon inte såg mig, och höll på och mosa mig (haha, mosa..men det var vad de andra som såg det sa) och var en halv decimeter ifrån att tampa sönder mig, i luften alltså. Helt freaky, men fick några skador. Har jätte ont i ryggen nu i efterhand, jag kan inte använda min arm utan att jag får ont, blåmärken och småskador på armar och ben och ont i höfterna. alltså det är svårt och förklara.. men ändå. Sen så blev alla typ "chokade" och sa att det lät skit mycket/ekade över hela hallen efter dunset, men jag själv hörde ingenting, eller visste vad som hade hänt.. allt gick så snabbt. Sen hörde jag bara någon söt melodi i huvet, hahah.

Sen höll jag på och stupa ner för de branta trapporna i skolan, ner till källaren (musiksalen, haha). Fastnade i min musiklärares väska och drogs med ner, sen skrek jag och sånt och vände sig om. haha, hade han tagit ett steg till så hade jag varit nere.


Hoppas dagen fortsätter bättre iaf. Nu ska jag plugga sönder till noprovet vi har imorgon.

 

'

Quotes

Presentation


HALLÅ DÄRRRRRRRRRRRRRR OCH VÄLKOMMNA TILL DEN HÄR VÄLDIGT INTRESSANTA BLÖGG!

-

Fråga mig

35 besvarade frågor

Omröstning

vad behöver jag mer på min blogg?
 fler bilder
 fler inlägg
 fixa hiss/diss
 din dagens outfit
 ingenting, allt är jätte bra. :*

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8
9
10 11 12
13
14 15
16
17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Länkar

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

RSS

Bästa webbutiken- Calli.se

 

Beccas Design

d

free counters

cocoo

.

Blogkeen

sihenaz

Ovido - Quiz & Flashcards